Home » Nieuws » Droomslijper is arbovriendelijke hulpmiddel

 

 

Droomslijper, Arbouw, stofvrij slijpen, makita, slijptol, slijpmachine, haakse slijper, 18V accu, accu slijper, tegelzetter slijpenDroomslijper erkent door Arbouw als arbovriendelijke hulpmiddel

Arbovriendelijke hulpmiddelen verlichten het werk en creëren een gezondere werkomgeving. De site van Arbouw geeft een idee van in de bouwnijverheid te gebruiken hulpmiddelen. De Droomslijper is een stofvrije haakse slijper voor tegelzetters. Op de site van Arbouw staat een link naar de Droomslijper waar de werking en de specificaties beschreven staan. Arbouw en Droomslijper zijn op zoek naar recensies van het gebruik van de Droomslijper.

Droomslijper en Arbouw maken video van de Droomslijper

In samenwerking met Droomslijper heeft Arbouw een video gemaakt over de werking van Droomslijper. In de video is te zien hoe gemakkelijk de Droomslijper gaten slijpt in een vloertegel en wordt de werking van de Droomslijper uitgelegd. De video dient als promotie om te vragen naar recensies van het gebruik van de Droomslijper. De video is via youtube te bekijken.

Arbouw en Droomslijper recensies

U als gebruiker kunt gemakkelijk geïnteresseerden informeren over uw ervaringen met het werken met de Droomslijper. Uw ervaringen kunt u via onderstaande links delen.

https://www.facebook.com/droomslijper

https://plus.google.com/+DroomslijperNlstofvrij/posts

http://www.arbovriendelijkehulpmiddelen.nl/Alfabetischoverzicht/haakse-slijper-natslijpsysteem2/

Voordelen gebruik Droomslijper

Met de Droomslijper heeft de tegelzetter een haakse slijper die gelijk als persoonlijke beschermingsmiddel gebruikt kan worden. U creëert door het slijpen met de Droomslijper een schonere en gezondere werkplek. U hoeft voor het slijpen van tegels in de particuliere sector niet meer naar buiten te lopen. De stof afzuiger is geen sta-in-de weg. Uw werkplek wordt dus niet alleen schoner en gezondere maar u behoudt ook nog de ruimte die toch veelal beperkt is in de particuliere sector. De reductie van stof is niet alleen prettig voor u als tegelzetter maar ook voor uw klant.